LOGO’S ONTWERPEN

Een logo laten ontwerpen?

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van je bedrijf of website. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep (je klanten) moet aanspreken.


Een professionele logo binnen 1 week!


Wij zorgen ervoor dat je binnen 1 week een logo hebt dat past bij je bedrijf of website en de diensten of producten die je aanbiedt. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij je doelgroep.

Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig logo is waar je naar op zoek bent, wij zorgen dat je bedrijf zich professioneel kan presenteren.Een professionele logo is Inbegrepen in ons compleet en webshop pakket!

Het ontwerp van je huisstijl maken wij volledig op maat. Wij maken daarbij gebruik van het logo dat je door ons laat ontwerpen of je reeds bestaande logo. Natuurlijk houden wij rekening met je wensen, je eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin je bedrijf actief is.

Alleen een logo laten maken bij ons kan al vanaf €50,-
Kiest u ervoor om een complete website bij ons te laten maken dan zit een professioneel logo al bij de prijs inbegrepen!logo's ontwerpenLaten we aan
het project beginnen!


Wij gaan je helpen om jouw doelen te bereiken en om je website te laten groeien.


Vraag offerte aan

Projecten die we al gedaan hebben

Neem een kijkje in onze portfolio en bekijk welke projecten wij al afgerond hebben!

BEKIJK PORTFOLIO