Webshop laten maken

All-in-one pakket

Webshop laten maken Ridderkerk? Dan wil je een webwinkel die verder gaat dan een online brochure. Een webshop in Ridderkerk waarover is nagedacht met je eigen huisstijl.

Wij ontwikkelen binnen twee weken professionele webshops voor particulieren en MKB-bedrijven in Ridderkerk. Alle webshops in Ridderkerk die wij opleveren zijn met stijl vormgegeven, op maat gemaakt, kunnen eenvoudig beheerd worden en zijn opvallend goed vindbaar in Google.

 • Zelf producten toevoegen

 • Eigen huisstijl

 • Op maat gemaakt

 • Binnen 1 week online

 • Goed vindbaar

Webshop laten maken

Ontdek de kwaliteit waar we voor staan.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Luminize
Lovie lux skincare
Mama Habesha
Thepersonalitea
GT Gymlife
De Perfecte Vloeren
Jill online
The Pizza Guys
GlobalBudlr Slide
VerandaBrabant
De kosteloze makelaar
Adyas Bouw
Schildersbedrijf A Kalkman
De Jong Jachtservice
The Ginger Groomer
Gold Quality Saffraan
American Carwash

Webshop laten maken in Ridderkerk?

Of je nu al een bloeiend bedrijf hebt en online wilt uitbreiden, of net bent begonnen als ondernemer in Ridderkerk; Het doel van een webshop laten maken blijft hetzelfde, je wilt namelijk sales! Je wilt je bezoekers omzetten in klanten en aanzetten tot actie. Een succesvolle webshop laten maken in Ridderkerk zit hem in de details. Een effectieve webshop gaat namelijk verder dan alleen een mooi webdesign.

Een effectieve webshop hoort dan ook zeer gebruiksvriendelijk te zijn en makkelijk in de omgang. Je bezoekers weten dan ook eenvoudig door het bestelproces heen te lopen en weten snel en makkelijk de producten te vinden. Daarnaast kun je ook denken aan het afrekenproces. Je wilt bijvoorbeeld niet dat jouw bezoeker tijdens het afrekenen wordt afgeleid door zogenoemde pop-ups met aanbiedingen, of door links naar andere websites. Je wilt het de klant echter juist zo gemakkelijk mogelijk maken en snel laten afrekenen.

Door onze ervaring in het maken van webshops in Ridderkerk en het analyseren van het gedrag van bezoekers weten wij tot in detail wat wel of niet werkt bij een webshop laten maken. Al onze kennis en ervaring zetten wij uiteraard graag in bij het ontwikkelen van je webshop.

Wat heb je nodig bij een webshop laten maken in Ridderkerk?

Jammer genoeg is het niet zo dat webdesigners in Ridderkerk vanuit het niets een nieuwe webshop voor je kunnen maken. Er is vanuit jouw kant dan ook best wel wat input nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inhoud van je webshop zoals producten en product beschrijvingen, product foto’s en/of video’s. Maar ook de algemene foto’s en/of video’s van jouw webshop in Ridderkerk zijn van groot belang. Het is dan ook verstandig om hier doordachte keuzes in te maken.

Kan ik mijn webshop ook zelf beheren in Ridderkerk?

Een webshop laten maken en zelf kunnen beheren? Easy! Alle webshops die wij opleveren zijn gemaakt met het krachtige en gebruiksvriendelijke CMS WordPress. De user interface van WordPress is erg eenvoudig van opzet, alle informatie kan dan ook altijd direct en makkelijk worden aangepast en bijgewerkt. Daarnaast is de beheeromgeving optimaal ingericht voor de webshop beheerders en heb je geen technische kennis nodig om je website zelf te kunnen beheren.

Bestellingen beheren
Het is uiteraard van groot belang dat je zelf weet hoe je bestellingen in behandeling kunt nemen en dat je weet hoe je via je webshop contact kunt leggen met de klant. In het online dashboard kun je daarom overzichtelijk en eenvoudig je bestellingen bekijken en verwerken. Binnen enkele klikken verander je bijvoorbeeld de status van een bestelling of print je alle pakbonnen en facturen uit. We begrijpen echter dat dit de eerste keer best spannend kan zijn. Naast onze uitleg zullen we je hier dan ook in adviseren en staan we klaar om je verder te helpen.

Producten toevoegen aan mijn webshop in Ridderkerk
Nadat je webshop is opgeleverd hebben wij al 10 producten naar keuze, uit je eigen assortiment op je webshop geplaatst. Zo kun je al direct beginnen met verkopen. Zelf kun je natuurlijk ook nog extra producten toevoegen door simpelweg in de beheeromgeving op ”Nieuw product toevoegen” te drukken. Stel vervolgens zelf de gegevens, prijs, verzendmethode, voorraad en afbeeldingen in en het product wordt direct toegevoegd. Wel zo easy toch?

Een webshop laten maken in één week in Ridderkerk

Als je een webshop in Ridderkerk laat maken, wil je natuurlijk dat je splinternieuwe webshop zo snel mogelijk online komt. Als ondernemer begrijpen we dit. Daarom ontwikkelen we al binnen één week professionele webshops voor particulieren en MKB-bedrijven in Ridderkerk. Alle webshops in Ridderkerk die wij opleveren zijn met stijl vormgegeven, op maat gemaakt, kunnen zelf beheerd worden en zijn ook nog eens opvallend goed vindbaar in Google en andere zoekmachines.

Webshop laten maken Ridderkerk met populaire betaalmethodes

Wil je een webshop laten maken in Ridderkerk en starten met het verkopen van je producten? Dan is het van belang dat je klanten op hun favoriete manier kunnen betalen. Door het aanbieden van populaire betaalmethodes voorkomen we dat je bezoekers de webshop verlaten. De kans op een succesvolle koop is dan het grootst.

Welke betaalmethodes worden standaard toegevoegd ?
Het all-in-one pakket is standaard uitgerust met de vijf meest populaire betaalmethodes.

 • iDEAL: Een webshop laten maken in Ridderkerk zonder iDEAL? Dat is een no-go! In Nederland is iDEAL namelijk niet meer weg te denken en daarom de meest favoriete betaalmethode voor de online kopers. Dat is niet voor niets, je klant voert de betaling immers uit in een vertrouwde omgeving.
 • PayPal:  Een online betaalsysteem, dat fungeert als tussenpersoon voor online betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webshops. Om te betalen via PayPal is alleen een e-mailadres nodig.
 • Creditcard: De creditcard is ook een populaire methode waar veel online aankopen mee worden gedaan. Een groot voordeel is dat de kosten pas later worden afgeschreven.
 • Bancontact: Als je veel in Belgie wilt verkopen is Bancontact een echte must have! In België is deze betaalmethode namelijk marktleider.
 • Klarna: Klarna is een nieuwe betaalmethode waarmee klanten de producten achteraf kunnen betalen zodra zij deze hebben ontvangen.

Goed vindbaar in zoekmachines.

Een webshop laten maken in Ridderkerk die er prachtig uit ziet en goed functioneert is natuurlijk geweldig, maar als er geen bezoekers komen is alle moeite voor niks geweest. Daarnaast wil je niet zomaar bezoekers, maar je wilt de ideale klant op jouw webshop.

Meer bestellingen, meer naamsbekendheid en meer bezoekers uit zoekmachines. Naast dat we je bedrijf in Ridderkerk letterlijk op de kaart zetten in Google Maps en de lokale zoekresultaten, maken we je profiel in Google compleet met bedrijfsinformatie en foto’s om extra op te vallen in de zoekresultaten.

Ook zorgen we ervoor dat je webshop met alle bijbehorende websitepagina’s, producten en categorieën door alle zoekmachines worden geïndexeerd. Daarnaast zullen we tevens alle sitemaps indienen. Je website wordt dan ook direct aangemeld bij Google, Yahoo, Bing en andere grote zoekmachines. Op deze manier wordt je webshop snel opgenomen in de zoekresultaten. Alle webshops die wij opleveren in Ridderkerk zijn standaard SEO ready en klaar om volledig geoptimaliseerd te worden.

Waarom een webshop laten maken in Ridderkerk?

 • We hebben  jarenlange ervaring met webdesign, webhosting, zoekmachines, vormgeving en e-commerce. Bij ons een webshop laten maken in Ridderkerk? Dan ziet je nieuwe website er niet alleen goed uit, maar is de inhoud ook nog eens in orde.
 • Ons aanbod is bedoeld voor ondernemers en particulieren die veilig en snel aan de slag willen met een nieuwe webshop in Ridderkerk.
 • We werken met korte communicatielijnen en zijn daardoor goedkoper en sneller dan anderen. Je kunt bij ons een webshop laten maken in Ridderkerk die al in een week online kan zijn. Je communiceert direct met een persoonlijk contactpersoon in Ridderkerk waardoor we direct voor je aan de slag kunnen. Een wijziging in de content kan dan ook al binnen 24 uur verwerkt zijn!
 • Doordat alle webshops die wij opleveren in Ridderkerk gemaakt zijn met WordPress is het gemakkelijk om zelf aan de slag te gaan. De user interface van WordPress is erg eenvoudig van opzet, en aanpassingen kunnen daarom altijd direct worden bijgewerkt. WordPress is erg gebruiksvriendelijk, het is gemakkelijk te leren, je hebt er geen technische kennis voor nodig en wordt erg veel gebruikt.

Mobielvriendelijke webshop laten maken in Ridderkerk

Alle webshops die wij opleveren in Ridderkerk passen zich automatisch aan het scherm aan waarmee een bezoeker de webshop bekijkt. Of dit nu op een computer met een desktop monitor is, een laptop, tablet, of een smartphone. De webshop zal zich aanpassen aan het scherm van het apparaat.

Een professionele webshop in Ridderkerk die met de tijd meegaat zorgt uiteraard voor een verbetering van het imago. Daarnaast zul je bij een goed doordacht ontwerp als resultaat hebben dat je meer bezoekers krijgt, en dat je website makkelijk in de omgang is voor iedereen die jouw online winkel bezoekt.

Met een webshop in Ridderkerk die niet responsive is jaag je als het ware je bezoekers weg en laat je hen zien dat ze niet welkom zijn in jouw winkel. Je bezoekers zullen vervolgens je website verlaten en op zoek gaan naar een website die wel responsive is.

Een nog grotere reden om een responsive webshop te laten maken in Ridderkerk is Google.. Google toont namelijk liever geen websites in de zoekresultaten die niet responsive zijn. Google zal je website dan ook minder goed gaan indexeren! Google heeft immers vanaf 21 april 2015 het zoekalgoritme aangepast waardoor mobielvriendelijke websites een hogere ranking krijgen dan vergelijkbare websites welke alleen voor het desktop formaat zijn ontwikkeld.

Jouw online partner in Ridderkerk

Een persoonlijk contactpersoon die het gehele proces voor je klaar staat, dat is wel zo easy toch? We onderscheiden ons in persoonlijke service en advies. Zo  houdt jij tijd over om te doen waar je goed in bent; ondernemen, zonder zorgen om een webshop te laten maken in Ridderkerk.

Heb je vragen of wil je gewoon wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan 7 dagen in de week van 10:00 uur tot 17:00 uur klaar om je van dienst te kunnen zijn.

In heel Nederland een webshop laten maken

Wij ontwerpen webshops voor klanten uit heel Nederland, dus ook als je gevestigd bent in de regio van Rotterdam, Ridderkerk, Gorinchem, Limburg, Tilburg, Leiden, Nijmegen of Eindhoven kun je bij ons terecht. Staat uw stad of regio niet in het lijstje hieronder? Dat geeft niet. Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten, neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Alle webshops die wij opleveren zijn op maat gemaakt en met stijl vormgegeven. Naast dat we het All-in-one pakket aanbieden, bieden wij ook de optie om zelf je pakket samen te stellen. Vertel ons jouw wensen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Als je een webshop laat maken wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk online gaat. Wij als ondernemers begrijpen dit. Daarom ontwikkelen wij binnen één week een professionele, op maat gemaakte webshop. Vertel ons over jouw ideeën en krijg meer informatie.

Wij zetten je bedrijf letterlijk op de kaart in Google Maps en de lokale zoekresultaten. Maar we maken ook je profiel compleet met informatie en foto’s om extra op te vallen. Je webshop is dus SEO ready bij oplevering. Klik hier voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

Ook als je webshop klaar en opgeleverd is staan we voor je klaar. Het alles-in-een hosting & onderhoud pakket is optioneel en is niet verplicht, maar is wel zo easy. Wij werken zonder contracten en onze dienst is maandelijks opzegbaar. Klik hier voor meer informatie.

Wij zijn 7 dagen in de week zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar via info@easydesigners.nl, of 06 45214335.