Webshop aanpassen

Je eigen webshop aanpassen waar en wanneer je dat wilt! Maak je eigen pagina’s en berichten aan, en voeg je eigen producten toe. Om je website aan te passen of te bewerken hoef je alleen maar even in te loggen, alles aan te passen, en vervolgens publiceren. Easy toch?

Onbeperkt aanpassen

Breid je webshop uit door nieuwe producten uit je assortiment toe te voegen, menu’s aan te maken of blogberichten te schrijven. Alle functies zijn onbeperkt te gebruiken. Je kunt dus zo veel pagina’s en content aanmaken als je zelf wilt.

Website beheren
Website beheren

Simpel en easy

Als je een nieuwe webshop hebt laten maken wil je natuurlijk makkelijk zelf je producten kunnen toevoegen, prijzen veranderen en de voorraad bijhouden. Maar je wilt natuurlijk ook je afbeeldingen of teksten kunnen aanpassen. Daarom zijn alle webshops die wij opleveren gemaakt met WordPress. De user interface van WordPress is erg eenvoudig van opzet, aanpassingen kunnen daarom altijd direct worden bijgewerkt. WordPress is erg gebruiksvriendelijk, het is gemakkelijk te leren en wordt erg veel gebruikt.

Wat als ik er even niet uit kom?

Het kan altijd voorkomen dat je tijdens het aanpassen ergens even niet uit kom. Dat is helemaal niet erg en zeker geen probleem. Wij denken graag met je mee en bieden hulp waar dat nodig is.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten, neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.