Website laten maken

All-in-one pakket

Website laten maken in Alphen aan den Rijn? Dan wil je een website die verder gaat dan een online brochure. Een ontwerp waarover is nagedacht met je eigen huisstijl.

Wij ontwikkelen binnen 1 week professionele websites voor particulieren en MKB-bedrijven in Alphen aan den Rijn. Alle websites die wij opleveren in Alphen aan den Rijn zijn met stijl vormgegeven, op maat gemaakt, kunnen eenvoudig beheerd worden en zijn opvallend goed vindbaar in Google.

  • Op maat gemaakt

  • Eigen huisstijl

  • Makkelijk zelf te beheren

  • Binnen 1 week online

  • Goed vindbaar

Website laten maken

Ontdek de kwaliteit waar we voor staan.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Luminize
Lovie lux skincare
Mama Habesha
Thepersonalitea
GT Gymlife
De Perfecte Vloeren
Jill online
The Pizza Guys
GlobalBudlr Slide
VerandaBrabant
De kosteloze makelaar
Adyas Bouw
Schildersbedrijf A Kalkman
De Jong Jachtservice
The Ginger Groomer
Gold Quality Saffraan
American Carwash

Website laten maken in Alphen aan den Rijn?

Of je nu al een bloeiend bedrijf hebt, of net bent begonnen als ondernemer in Alphen aan den Rijn; een website laten maken is één van de belangrijkste onderdelen van je marketing. Je website vertelt immers wie je bent, waar je voor staat en wat je aanbiedt voor welke klant.

Het doel van een website laten maken in Alphen aan den Rijn

Het doel van een website laten maken in Alphen aan den Rijn is conversie! Je wilt je bezoeker aanzetten tot actie. Dat hij of zij een offerte aanvraagt, contact opneemt, zich inschrijft voor de wekelijkse nieuwsbrief of misschien wel iets heel anders. Kortom; je wilt dat je bezoeker een klant gaat worden na het bezoeken van je website. Want een mooie website in Alphen aan den Rijn is goed, maar een website die ook echt wat oplevert is nog beter.

Wat heb je nodig bij een website laten maken in Alphen aan den Rijn?

Jammer genoeg is het niet zo dat webdesigners in Alphen aan den Rijn vanuit het niets nieuwe websites kunnen maken. Er is vanuit jouw kant dan ook best wel wat input nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inhoud van je website zoals teksten, foto’s en/of video’s. Deze informatie is van groot belang en het is dan ook verstandig om hier doordachte keuzes in te maken.

Een website laten maken in één week in Alphen aan den Rijn

Als je in Alphen aan den Rijn een website laat maken, wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk online gaat. Als ondernemers begrijpen we dit. Daarom ontwikkelen we binnen één week professionele websites voor particulieren en MKB-bedrijven in Alphen aan den Rijn. Alle websites die wij opleveren in Alphen aan den Rijn zijn met stijl vormgegeven, op maat gemaakt, kunnen zelf beheerd worden en zijn ook nog eens opvallend goed vindbaar in Google en andere zoekmachines.

Mobielvriendelijke website laten maken in Alphen aan den Rijn

Alle websites die wij in Alphen aan den Rijn opleveren passen zich automatisch aan het scherm aan waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu op een computer met een desktop monitor is, een laptop, tablet, of een smartphone. Het scherm zal zich automatisch aanpassen aan het apparaat.

Een professionele website in Alphen aan den Rijn die met de tijd meegaat zorgt uiteraard voor verbetering van het imago. Daarnaast zul je bij een goed doordacht ontwerp als resultaat hebben dat je meer bezoekers krijgt, en dat je website makkelijk in de omgang is voor iedereen die jouw website bezoekt. Op deze manier zullen bezoekers ook langer blijven en wellicht overgaan tot actie.

Met een webdesign in Alphen aan den Rijn wat niet responsive is jaag je als het ware je bezoekers weg en laat je hen zien dat ze niet welkom zijn. Je bezoekers zullen vervolgens weg klikken en op zoek gaan naar ander. De kans is dan ook nihil dat deze bezoeker nog een terug keert.

Een nog grotere reden om een responsive webdesign te laten maken in Alphen aan den Rijn is Google. Google laat liever geen websites zien in de zoekresultaten die niet responsive zijn. Google heeft immers vanaf 21 april 2015 het zoekalgoritme aangepast waardoor mobielvriendelijke websites een hogere ranking krijgen dan vergelijkbare websites welke alleen voor het desktop formaat zijn ontwikkeld.

Goed vindbaar in zoekmachines

Je kunt wel een website laten maken in Alphen aan den Rijn die er prachtig uit ziet en goed functioneert, maar als er geen bezoekers komen is alle moeite voor niks geweest. Daarnaast wil je niet zomaar bezoekers, maar je wilt de ideale klant als bezoeker.

Meer naamsbekendheid, hogere conversies en meer bezoekers uit organisch verkeer door middel van zoekmachine optimalisatie. Naast dat we je bedrijf letterlijk op de kaart zetten in Google Maps en de lokale zoekresultaten, maken we je profiel compleet met bedrijfsinformatie en foto’s om extra op te vallen in de zoekresultaten.

Ook zorgen we ervoor dat je website met alle bijbehorende websitepagina’s, blog berichten, producten en categorieën door alle zoekmachines worden geïndexeerd. Daarnaast zullen we tevens alle sitemaps indienen. Je website in Alphen aan den Rijn wordt dan ook direct aangemeld bij Google, Yahoo, Bing en andere grote zoekmachines. Op deze manier wordt je website snel opgenomen in de zoekresultaten. Alle websites en webshops die wij opleveren in Alphen aan den Rijn zijn standaard SEO ready en klaar om volledig geoptimaliseerd te worden.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, of beter bekend als Search Engine Optimization (SEO), wordt gebruikt om een webpagina hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Door de zoekmachine optimalisatie wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in zoekmachines op de voor je website relevante trefwoorden, trefwoordcombinaties en zoektermen.

Door het combineren van onder andere content optimalisatie, linkbuilding, en het optimaliseren van de websitetechniek wordt de relevantie met belangrijke zoekwoorden vergroot. Dit zorgt er vervolgens voor dat het algoritme van een zoekmachine een hogere kwaliteitsscore toekent aan je website in Alphen aan den Rijn. Een hogere kwaliteitsscore heeft tot gevolg dat de posities binnen de zoekresultaten op belangrijke zoekwoorden zullen stijgen.

Waarom een website laten maken in Alphen aan den Rijn?

  • Wij hebben jarenlange ervaring met webdesign, webhosting, zoekmachines, vormgeving en e-commerce. Bij ons een website laten maken in Alphen aan den Rijn? Dan ziet je nieuwe website er niet alleen goed uit, maar is de inhoud ook nog eens in orde.
  • Ons aanbod is bedoeld voor ondernemers en particulieren die veilig en snel aan de slag willen met een nieuwe website in Alphen aan den Rijn.
  • Wij werken met korte communicatielijnen en zijn daardoor goedkoper en sneller dan anderen. Je kunt bij ons een website laten maken in Alphen aan den Rijn die al in een week online kan zijn. Je communiceert direct met een persoonlijk contactpersoon in Alphen aan den Rijn waardoor we direct voor je aan de slag kunnen. Een wijziging in de content kan dan ook al binnen 24 uur verwerkt zijn!
  • Doordat alle websites die wij opleveren in Alphen aan den Rijn gemaakt zijn met WordPress is het gemakkelijk om zelf aan de slag te gaan. De user interface van WordPress is erg eenvoudig van opzet, en aanpassingen kunnen daarom altijd direct worden bijgewerkt. WordPress is erg gebruiksvriendelijk, het is gemakkelijk te leren, je hebt er geen technische kennis voor nodig en wordt erg veel gebruikt.

Jouw online partner in Alphen aan den Rijn

Een persoonlijk contactpersoon die het gehele proces voor je klaar staat, dat is wel zo easy toch? We onderscheiden ons in persoonlijke service en advies. Zo  houdt jij tijd over om te doen waar u goed in bent; ondernemen, zonder zorgen om een website te laten maken in Alphen aan den Rijn.

Heb je vragen of wil je gewoon wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan 7 dagen in de week van 10:00 uur tot 17:00 uur klaar om je van dienst te kunnen zijn.

In heel Nederland een website laten maken

Wij ontwerpen webdesigns voor klanten uit heel Nederland, dus ook als je gevestigd bent in de regio van Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Gorinchem, Limburg, Tilburg, Leiden, Nijmegen of Eindhoven kun je bij ons terecht. Staat uw stad of regio niet in het lijstje hieronder? Dat geeft niet. Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten, neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Alle websites die wij opleveren zijn op maat gemaakt en met stijl vormgegeven. Naast dat we het All-in-one pakket aanbieden, bieden wij ook de optie om zelf je pakket samen te stellen. Vertel ons jouw wensen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Als je een website laat maken wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk online gaat. Wij als ondernemers begrijpen dit. Daarom ontwikkelen wij binnen één week een professionele, op maat gemaakte website. Vertel ons over jouw ideeën en krijg meer informatie.

Wij zetten je bedrijf letterlijk op de kaart in Google Maps en de lokale zoekresultaten. Maar we maken ook je profiel compleet met informatie en foto’s om extra op te vallen. Je website is dus SEO ready bij oplevering. Klik hier voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

Ook als je website klaar en opgeleverd is staan we voor je klaar. Het alles-in-een hosting & onderhoud pakket is optioneel en is niet verplicht, maar is wel zo easy. Wij werken zonder contracten en onze dienst is maandelijks opzegbaar. Klik hier voor meer informatie.

Wij zijn 7 dagen in de week zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar via info@easydesigners.nl, of 06 45214335.