Website aanpassen

Je eigen website aanpassen waar en wanneer je dat wilt! Maak je eigen pagina’s of berichten aan, bewerk teksten en afbeeldingen of voeg een leuke Youtube video toe. Om je website aan te passen of te bewerken hoef je alleen maar even in te loggen, alles aan te passen, en vervolgens te publiceren. Easy toch?

Onbeperkt aanpassen

Breid je website uit door leuke features toe te voegen, menu’s aan te maken of blogberichten te schrijven. Alle functies zijn onbeperkt te gebruiken. Je kunt dus zo veel pagina’s en content aanmaken als je zelf wilt.

Website beheren
Website beheren

Simpel en easy

Als je een nieuwe website hebt laten maken wil je natuurlijk makkelijk je afbeeldingen of teksten kunnen aanpassen. Daarom zijn alle websites die wij opleveren gemaakt met WordPress. De user interface van WordPress is erg eenvoudig van opzet, aanpassingen kunnen daarom altijd direct worden bijgewerkt. WordPress is erg gebruiksvriendelijk, het is gemakkelijk te leren en wordt erg veel gebruikt.

Wat als ik er even niet uit kom?

Het kan altijd voorkomen dat je tijdens het aanpassen ergens even niet uit kom. Dat is helemaal niet erg en zeker geen probleem. Wij denken graag met je mee en bieden hulp waar dat nodig is.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten, neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.